+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Category

Catering facilities

Cafe bar Taboo – Struga

Availability : Во текот на целата година
Пијте го најдоброто кафе во кафе барот Табу во Струга!

Cafe bar Trendy – Struga

Availability : Во текот на целата година

Cafe bar – Groove – Struga

Availability : Во текот на целата година

Cafe bar – Malibu – Struga

Availability : Во текот на целата година

Steve’s Coffee House – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Првиот и единствен coffee-house - во склоп на хотелот Royal View лоциран во срцето […]

Cafe bar – Regatta – Struga

Availability : Во текот на целата година

Juice bar Luciano – Struga

Availability : Во текот на целата година

Cafe bar “Galeb” – Struga

Availability : Во текот на целата година

Cafe bar Square – Resen

Availability : Во текот на целата година
ул. Гоце Делчев бр.16, Ресен, Република Северна Македонија

Cafe bar Liquid – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Добредојдени сте на местото што нуди комплетно доживување на антички Охрид. Liquid Café Bar […]
1 2 3 4 11