+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Category

Catering facilities

Restaurant Vito – Resen

Availability : Во текот на целата година
Неодолива традиционална, италијанска или морска храна подготвена од врвни мајстори. Организација на бизнис и […]

Restaurant Star Sokak – Resen

Availability : Во текот на целата година

Restaurant Belvedere – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Ресторан Белведере ве очекува на разновидна акустична музика секоја вечер, зачинета со вкусни домашни […]

Winery Mal St. Kliment – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Винаријата Мал Св.Клиемет ја основа Будимир Соколовиќ и започнува со работа од 2010 година […]

Restaurant Dve Liri – Resen

Availability : Во текот на целата година
ДВЕ ЛИРИ е првиот отмен ресторан за вистинските мераклии. Ресторанот ДВЕ ЛИРИ со својата […]

Boat “Armada” – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Бродот  „Армада“ беше целосно реновиран и започна да крстари по Охридското Езеро во 2019 […]
1 9 10 11