+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Category

Catering facilities

Papas Food – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Во името на традиционалните охридски вкусови. Макало од лук, по рецептот на нашите баби. […]

Sanja’s Microgreen – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Производство и продажба на микробилки. Микробилки се млади израстоци од зеленчук што се користат […]

Dredhza – Jagoda 2 – Struga

Availability : Во текот на целата година

Fast Food “Avloni” – Struga

Availability : Во текот на целата година

Dredhza – Jagoda 1 – Struga

Availability : Во текот на целата година
Слаткарницата Dredhza 1 е прилично близу музејот д-р Никола Незлобински. Нудиме палачинки, сладолед, кафе.

Fresh Fine Divine – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Понуда на храна и декорација за вечера покрај езерото, пикник... Пријатни, традиционални рецепти кои […]

Cafe bar “Relax” – Struga

Availability : Во текот на целата година

Cafe bar “Plivalishte” – Struga

Availability : Во текот на целата година

Sharm Bar & Sweets – Struga

Availability : Во текот на целата година

Cafe bar “Bloku” – Struga

Availability : Во текот на целата година
1 2 3 11