+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Category

Café bar

Cafe bar Liquid – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Добредојдени сте на местото што нуди комплетно доживување на антички Охрид. Liquid Café Bar […]

Cafe bar Concept – Resen

Availability : Во текот на целата година
ул. Цар Самоил бр.2 , Ресен

Cafe bar Plan B – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
ул. Партизанска бр.8 , 6000 Охрид

Beach Potpesh – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Прекрасна плажа во Охрид. Локација: ул. Коста Абраш бб , 6000 Охрид
1 2 3