+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Category

Café bar

Cafe bar – Groove – Struga

Availability : Во текот на целата година

Cafe bar – Malibu – Struga

Availability : Во текот на целата година

Cafe bar Shila – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Urban avant-garde // fresh point of view ...вистински урбан простор чиј впечатлив ентериер во […]

IT Cafe – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Урбано кафуле во стариот град Охрид, во близина на Охридското Езеро.

Cafe bar Porta – Resen

Availability : Во текот на целата година
Повелете во топлата тераса на "Кафе Порта" и уживајте во напитоците на Doctor's Express.

Cafe bar Vladi – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Вашето омилено место во градот каде што ќе уживате во најубавото кафе со поглед […]

Queen’s Cafe – Struga

Availability : Во текот на целата година

Cuba Libre Beach & Bar – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Започна како мал ноќен клуб во Стариот град на античкиот град Охрид во 2000 […]

Kadmo Beach & Club – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
КАДМО ПЛАЖА И КЛУБ* Е НАЈАТРАКТИВНАТА ЛОКАЦИЈА ЗА ЗАБАВА ВО МАКЕДОНИЈА. ПОГЛЕДОТ КОН ОХРИДСКОТО […]

Cafe bar Square – Resen

Availability : Во текот на целата година
ул. Гоце Делчев бр.16, Ресен, Република Северна Македонија
1 2 3