+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Category

Archeological site

Upper Gate – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Горна Порта е еден од најзачуваните влезови на градот но и важно археолошко наоѓалиште […]

Archeological site Engelana – Cyclopean walls – Ohrid

Availability : Во текот на целата година

Via Egnatia Remains – Radozhda, Struga

Availability : Во текот на целата година
Патен правец кој датира од долго пред Римјаните да го уредат според нивните старндарди […]