+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Restaurants

Restaurant Ribar – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Прекрасен рибен ресторан во античкиот град Охрид.

Restaurant Kaj Kanevche – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Ресторанот Кај Каневче е место кое е создадено за да обезбеди релаксирачка, интимна атмосфера […]

Le Petit Bistro Lihnidos – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Добриот стар рибен ресторан неодамна доби нов концепт, трепкајќи во нов амбиент и станува […]

Bato – Labina – Ohrid

Availability : Во текот на целата година

Restaurant Biljanini izvori – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Сместен во близина на најпознатите и најпеените симболи на Охрид, Билјанини Извори (извори на […]

Restaurant Rajska dolina – Kuratica, Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Вистинско време е за откривање нови места и опуштање во природа. На 55 километри […]

Restaurant and beach K’j Divono – Ohrid

Availability : Во текот на целата година

Restaurant and beach Bonanza – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Ресторанот и плажата Бонанца е визија на тројца пријатели кои работеле долги години во […]

Restaurant Bane 1 – Peshtani, Ohrid

Availability : Во текот на целата година

Restaurant Bane Numeros 2 – Peshtani, Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Овој ресторан се наоѓа на самото крајбрежје на Охридското Езеро, поточно кај с. Пештани. […]
1 2 3 4 5