+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Restaurants

Restaurant Madera – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Ресторан Мадера - нов простор, нова енергија, нова хармонија за сите вас кои сакате […]

Restaurant Bistro Corner – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Бистро Корнер - највкусна храна, најубава атмосфера, врвна услуга, ноќни живи свирки!

Restaurant Damar – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Дамар е еден од традиционалните ресторани во центарот на Охрид, лоциран спроти црквата Св. […]

Restaurant Saint Sofia – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Во срцето на античкиот Лихнидос изграден од митскиот херој Кадмо и неговата сакана Хармонија […]

Restaurant Fortuna – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
ул. Димитар Влахов, 20а, 6000 Охрид

Restaurant Markova noga – Dolno Dupeni, Resen

Availability : Во текот на целата година

Meana Vodenica – Arvati, Resen

Availability : Во текот на целата година
Меана Воденица е нов објект, лоциран во с. Арвати, Преспа, покрај исконската убавина на […]

Restaurant terrace Uno – Struga

Availability : Во текот на целата година
Прекрасен поглед, одлична храна. Се што е потребно за добар провод со вашите најблиски. […]

Restaurant Sunset – Pretor, Resen

Availability : Во текот на целата година

Le Petit Bistro Lihnidos – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Добриот стар рибен ресторан неодамна доби нов концепт, трепкајќи во нов амбиент и станува […]
1 2 3 4 5