+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Restaurants

Restaurant Antika – Struga

Availability : Во текот на целата година

Restaurant “Stanica Oaza” – Struga

Availability : Во текот на целата година
Токму тука на местото на некогашната Станица на вовчето Ќиро создаваме ново доживување за […]

Restaurant Aquarius – Struga

Availability : Во текот на целата година
Во 1999 година беше отворен ресторанот „Водолија“, пријатна околина, опкружена со разубавeн двор, каде […]

Restaurant & giro “Adana” – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Ресторан со национална и интернационална храна. Во склоп е и гиро-ресторанот „Адана“ за гиро […]

Restaurant Agape – Struga

Availability : Во текот на целата година
Ресторанот Агапе на шефот Давид Санџакоски е лоциран во стариот град во Струга.

Restaurant Villa Europa – Struga

Availability : Во текот на целата година
Ресторанот е во склоп на Вила Европа во Струга.

SkyCorner Rooftop Bar & Restaurant – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Прекрасен бар и ресторан на кровот на хотелот "Sky Corner".

Tavern Momir – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Доколку сакате традиционална македонска кујна, вечерна стара македонска народна музика во живо, ефикасна и […]

Restaurant Valentino – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Ресторан со национална и интернационална храна.

Restaurant Ostrovo – St.Naum, Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Ресторанот Острово се наоѓа на југоисточната страна на Охридското Езеро на еден од двата […]
1 2 3 4 5