+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Restaurants

Poshka Company – Struga

Availability : Во текот на целата година

Restaurant kaj Mestono – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Локацијата на ресторанот е клучна за нејзиниот успех како одличната храна и услуга. Тоа […]

Fish restaurant “Dinga” – Struga

Availability : Во текот на целата година
Рибниот ресторан Динга - Кај Мики е лоциран на самиот влез на селото Радожда, […]

Restaurant “Brioni” – Struga

Availability : Во текот на целата година

Restaurant “Taj Mahal” – Struga

Availability : Во текот на целата година

Restaurant Riverside – Struga

Availability : Во текот на целата година
Кафе ресторан, можност за помали фамилијарни веселби со капацитет од 130 лица,  а има […]

Restaurant Ubajna – Struga

Availability : Во текот на целата година

Restaurant “Stanica Oaza” – Struga

Availability : Во текот на целата година
Токму тука на местото на некогашната Станица на вовчето Ќиро создаваме ново доживување за […]

Restaurant Aquarius – Struga

Availability : Во текот на целата година
Во 1999 година беше отворен ресторанот „Водолија“, пријатна околина, опкружена со разубавeн двор, каде […]

Restaurant Adenia – Struga

Availability : Во текот на целата година
Дизајниран по најнови светски стандарди за совршена комбинација и уживање покрај езерото. Ресторан Адениа […]
1 2 3 4 5