+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Natural beauties

Restaurant and beach K’j Divono – Ohrid

Availability : Во текот на целата година

Lagadin, Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Лагадин претставува атрактивна туристичка населба која се наоѓа покраај брегот на Охридското езеро.Почнала да […]

Lake Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Охридското Езеро е најголемо и најзначајно природно езеро во Македонија и веројатно од биолошки […]
1 2 3 4