+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Natural beauties

Island Golem Grad – Lake Prespa

Availability : Во текот на целата година
Змиски Остров или Свети Петар е остров во Преспанското Езеро и е најголем остров […]

Labino Beach – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Лабино е едниствената плажа во градот Охрид која нема концесионер и е своевидно месото […]

Village Ljubanishta – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Селото се наоѓа на околу 30 км од центарот на градот Охрид покрај брегот […]

Village Radozhda – Struga

Availability : Во текот на целата година
На западниот брег на охридското езеро на само 2 км од албанската граница, како […]

Beach Potpesh – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Прекрасна плажа во Охрид. Локација: ул. Коста Абраш бб , 6000 Охрид

Beach & bar Lagadin 10 – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Најепската плажа во Охрид. Располага со два бара на плажата.

Dupeni Beach – Dolno Dupeni, Resen

Availability : Во текот на целата година
Оваа плажа во Долно Дупени е, која поради нејзиното име ја нарекуваат и плажа […]

Connect Beach – Slivnica, Resen

Availability : Во текот на целата година
Connect Beach - Сливница - Ресен - Преспанско езеро.Најубавата плажа во Македонија за 2016 […]

Beach Biser – Kalishta, Struga

Availability : Во текот на целата година

Restaurant and beach Bonanza – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Ресторанот и плажата Бонанца е визија на тројца пријатели кои работеле долги години во […]
1 2 3 4