+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Lounge bar

Lounge Bar Lobby – Struga

Availability : Во текот на целата година

Lounge Bar Griffon – Struga

Availability : Во текот на целата година
Грифон е модерен ланч бар лоциран во центарот на градот Струга.
1 2