+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Lounge bar

Appetizer bar – Kingston – Struga

Availability : Во текот на целата година

“Bourbon” Lounge Bar – Struga

Availability : Во текот на целата година
Нудиме гурмански бургери, неодоливи десерти, коктели, наргиле (шиша)...

Lounge Bar “Laguna Beach” – Struga

Availability : Во текот на целата година
Лаунџ бар на женската плажа Laguna Beach.

Lounge bar Octava – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
На самиот кеј во Охрид, на само 20-тина метри од градскиот плоштад се наоѓа […]

Lounge Bar “Seasons” – Struga

Availability : Во текот на целата година
Ние сме семеен бизнис, сместен во срцето на Струга. Ве поздравуваме да не посетите […]

Lounge bar Metropolis – Struga

Availability : Во текот на целата година
Metropolis Lounge Bar е лаунџ бар кој се наоѓа во центрaлното подрачје на Струга.

Lounge Bar Lobby – Struga

Availability : Во текот на целата година

Lounge Bar Griffon – Struga

Availability : Во текот на целата година
Грифон е модерен ланч бар лоциран во центарот на градот Струга.

Lounge Bar Noa – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Овој елегантен лаунџ бар се наоѓа на живата лента Коста Абраш во стариот град […]

Kadmo Lounge Bar – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Кадмо лаунч бар, нуди спектакуларен поглед кон езeрото, пријатна храна, совршено свинско филе кое […]
1 2