+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Cultural sights

Locality Plaoshnik, Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Локалитетот Плаошник се наоѓа во јужното подножје на повисокиот (западниот) рид на Охрид, на […]

Lower Gate – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Долната порта била лоцирана на само 20 тина метри од охридското езеро во близина […]

Church St. Jovan Bogoslov – Kaneo, Ohrid

Availability : Во текот на целата година
„Свети Јован Богослов Канео“ — една од најпознатите цркви во Охрид, на карпестиот рид над плажата Канео во […]
1 6 7 8