+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Cafe bar

IT Cafe – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Урбано кафуле во стариот град Охрид, во близина на Охридското Езеро.

Cafe bar Shila – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Urban avant-garde // fresh point of view ...вистински урбан простор чиј впечатлив ентериер во […]

Cafe bar Plan B – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
ул. Партизанска бр.8 , 6000 Охрид

Beach Potpesh – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Прекрасна плажа во Охрид. Локација: ул. Коста Абраш бб , 6000 Охрид
1 2 3