+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Bar

Cuba Libre Beach & Bar – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Започна како мал ноќен клуб во Стариот град на античкиот град Охрид во 2000 […]

Tino Pub & Bar – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Со отварањето на "Tino's pub & bar", охридската ривиера доби нова угостителска понуда. Познатите […]
(1 Review)
View Details

SkyCorner Rooftop Bar & Restaurant – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Прекрасен бар и ресторан на кровот на хотелот "Sky Corner".

Beach & bar Lagadin 10 – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Најепската плажа во Охрид. Располага со два бара на плажата.

Connect Beach – Slivnica, Resen

Availability : Во текот на целата година
Connect Beach - Сливница - Ресен - Преспанско езеро.Најубавата плажа во Македонија за 2016 […]

Beach Potpesh – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Прекрасна плажа во Охрид. Локација: ул. Коста Абраш бб , 6000 Охрид