+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Arts and crafts

Atelier Dolenc – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Приказната за Ателје Доленц започна во 2008 година кога нејзиниот основач Емилијано Доленц целосно […]

Ohrid Pearl Talevi – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Охридскиот бисер претставува македонско национално богатство и обележје. По својата убавина, начин на изработка […]

Bache handmade design – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Фамилијарна галерија и работилница за изработка на предмети.

Souvenir shop „Kaneo 2012“ – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Работилница за рачна изработка на сувенири од дрво во стариот град Охрид.

Filigree paintings A & D – Ohrid

Availability : Во текот на целата година

Atelier Aini – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Ателје Аини е продавница за сувенири и уметничка галерија која се наоѓа на брегот […]

Ohrid Pearl Filevi – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Во 1928 година семејството Филеви започнува со занаетчиска изработка на бисери, пренесувајќи ја семејната […]

Diving center „Scout“ – Struga

Availability : Во текот на целата година
1 2 3