Црква „Свети Никола Геракомија“ – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Црквата „Св. Никола“ - Геракомија се наоѓа во Охрид.  Храмот е граден од кршен камен […]

Kadmo Beach & Club – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
КАДМО ПЛАЖА И КЛУБ* Е НАЈАТРАКТИВНАТА ЛОКАЦИЈА ЗА ЗАБАВА ВО МАКЕДОНИЈА. ПОГЛЕДОТ КОН ОХРИДСКОТО […]

Рибен ресторан “Галија” – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Ви нудиме рибни специјалитети, јагула, пастрмка, крап, традиционални јадења од риба...

Филигрански слики А & Д – Охрид

Достапност : Во текот на целата година

Ресторан Бане Нумеро 2 – Пештани, Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Овој ресторан се наоѓа на самото крајбрежје на Охридското Езеро, поточно кај с. Пештани. […]

Ресторан Бане 1 – Пештани, Охрид

Достапност : Во текот на целата година
1 3 4 5 6 7 43


Имате прашање?

Не двоумете се да ни се јавите. Нашиот тим ви стои на раполагање и со задоволство ќе разговара со вас.

+38922460876

welakeyou@lakes.mk

Новости

ПРЕСПАНСКО ЕЗЕРО
јули 10, 2020
Дестинации
јули 10, 2020
Ресен
јули 9, 2020
Проект за локална и регионална конкурентност. Проектот е финансиран од страна на Европската Унија.
„Оваа платформа беше изработенa со финансиска поддршка на Европската Унија. За содржината на оваа платформа единствено се одговорни Тренинг Институт Коцка - Скопје и Аква - Струга и таа не мора да ги изразува ставовите на Европската Унија“.